Voorbeschouwing VV Dongen - RCD
vrijdag 25 januari 2008 - 09:06

Als alles goed gaat met het weer kunnen we ons zondag weer gaan vermaken met de spannende competitie , waarin Dongen samen met RCS , Terneuzen en RKDVC, aan kop gaat.

De winterstop duurde voor de jongens slechts twee weken, want op 2 januari zijn ze weer volop in de training gegaan.

Er werden 3 oefenwedstrijden gespeeld en die werden allemaal gewonnen. Het doelsaldo opgeteld was : 11 voor en 4 tegen. Niet slecht, maar het veldspel liet hier en daar  nog te wensen over. De eerste helft van afgelopen zondag gaf in ieder geval vertrouwen voor de toekomst.

Ook het aantal geblesseerden loopt terug, zodat de trainer over een vrij grote selectie kan beschikken.  De concurrentie wordt volledig aangegaan en daar is natuurlijk niks mis mee, dat maakt het team alleen maar sterker.

De wedstrijd van zondag is, net zoals alle andere voorgaande wedstrijden, belangrijk.

Afgelopen zondag wist Terneuzen te wunnen bij IFC, waardoor ze op gelijke hoogte zijn gekomen met de andere drie teams, hierboven vermeld..

De uitwedstrijd werd een 2-2 gelijkspel, met de aantekening dat we na 6 minuten op een 2-0 voorsprong stonden. We hebben toen verzuimd om het binnen een half uur af temaken waardoor RCD terug kon komen in de wedstrijd en achteraf mochten we nog blij zijn met het behaalde punt.

Van onderschatting moet absoluut geen sprake zijn, want de ploeg uit Dordrecht is een team dat ineens goed kan gaan voetballen, mede door de inbreng van Louis Laros ( ex Vitesse ).

Daarbij kunnen we ook de wedstrijd tegen Madese Boys als voorbeeld nemen hoe het niet moet.

Wik Dongen mee blijven doen, dan zal er gewonnen moeten worden. In deze fase mag je geen punten laten liggen en zal er volle bak gestreden moeten worden.

Ik weet dat het team er klaar voor is en ik hoop dat u er ook klaar voor bent om onze jongens aanstaande zondag aan te komen moedigen .

WIJ HOPEN U TE ZIEN OP

ZONDAG       27-01-2008