Herkent-U-Deze-Nog 5
zondag 27 januari 2008 - 14:33

HERKENT-U-DEZE-NOG - foto 5

Deze week weer een nieuwe foto op onze website in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG".

Het is de bedoeling dat je iemand herkent uit onze v.v. Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Ditmaal is het echter een team, waarvan je het seizoen moet noemen waarin deze foto is genomen. Als je het weet, mail dan je oplossing naar het volgend e-mailadres:  w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee eretribune-vrijkaarten wint voor de thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg tegen PSV op zaterdag 16 februari a.s. (19.30 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage planontwikkeling (www.wildhage.nl).

De uiterste inzendingsdatum is:  dinsdag 12 februari a.s.

Iedereen mag zijn oplossing insturen, alleen leden van v.v. Dongen dingen mee om de prijs. Slechts één inzending per lid is toegestaan.

Vermeldt naast je oplossing ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer, alsmede het team of functie die je vervult in onze vereniging.

Inmiddels is de uiterste inzendingsdatum verstreken en hebben we alle oplossingen binnen. Dit waren er in totaal negen, waarvan slechts drie juiste.

Het juiste seizoen was:  1990/1991.

Uit de drie juiste inzenders is de winnaar:  Quinten Jackson, speler van het vierde elftal. Proficiat Quinten, jij mag zaterdag a.s. met nog iemand naar de eredivisiewedstrijd Willem II tegen landskampioen PSV (aanvang 19.30 uur).

Fijne wedstrijd toegewenst!