Voorbeschouwing Terneuzen - Dongen
donderdag 7 februari 2008 - 18:48

De tweede wedstrijd na de winterstop is meteen ook  eentje om van te smullen. Afgaande op de thuiswedstrijd van afgelopen september zouden we er vanuit kunnen gaan dat het een speciale kan gaan worden.
In Dongen wist het eerste de winst in de laatste minuut over de streep te trekken, hetgeen voor de supporter   ( zelfs de neutrale ) als een fantastische voetbalmiddag de analen inging.
Zondag wordt het weer andere koek.
In de stad waar de Vliegende Hollander zijn thuisbasis had kan het flink spoken. VV Terneuzen is een voetballend aanvallende ploeg, die het kaas niet van haar boterham laat eten. Met een zeer sterke aanvalslinie wist Terneuzen haar meeste thuiswedstrijden in winst om te zetten. Zij waren het ook die het meeste indruk op mij hebben achtergelaten.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij voor deze ploeg moeten onderdoen, gezien het thuisresultaat en de stand op de ranglijst. In de thuiswedstrijd vergaloppeerde de scheidsrechter zich ernstig door Terneuzen 2 strafschoppen te geven ( waarvan 1 terecht ) in een tijdsbestek van 5 minuten, bij een stand van  3- 1 voor Dongen. Het feit dat beide ploegen op de aanval willen spelen betekende dat die middag Dongen werd beloond voor de mentale weerbaarheid.
De selectie van zondag is redelijk compleet, met hier en daar een aantal mutaties kunnen we met een goed gevoel naar Zeeland afreizen.
Zoals al eerder op de website verschenen heeft u de mogelijkheid om met de jongens mee te gaan naar de kust. Voor de liefhebbers; Checken…want het staat er nog op !!!

ZONDAG  10-02-2008
TERNEUZEN  -  VV DONGEN