Herkent U Deze Nog - foto 6
maandag 18 februari 2008 - 08:29

Foto numero 6 in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG?"

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal is het één persoon. Herken je hem of haar, mail dan je oplossing naar de websiteredactie via het volgend e-mailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee vrijkaarten wint voor de eerstkomende thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg. Dit is nu het competitieduel tegen FC Groningen op zaterdag 8 maart a.s. (aanvang 19.30 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage Planontwikkeling (www.wildhage.nl).

DE JUISTE OPLOSSING IS:  RON DE JONG

Van de 15 inzendingen waren er 14 juist.  Na loting is als winnaar uit de bus gekomen:

Ruben van Dongen, speler van Dongen E3. Proficiat.

Veel plezier bij de wedstrijd Willem II - FC Groningen!