Recordverkoop Grote Clubactie
maandag 25 februari 2008 - 08:48

De vereniging heeft dankzij de inspanningen van haar (jeugd)leden in 2007 ruim 1600 loten weten te verkopen. Een record! Vorig jaar waren het er ruim 1500. De top-3 verkopers zijn ook dit jaar weer te vinden in de jeugd: Jan Gerrits(D1) met 149 loten. En dat is, zonder iemand anders te kort te doen, een hele knappe prestatie. De tweede plaats is voor Job van Riel(F6) met 46 loten en de derde plaats voor Thomas Gerrits(F5 en geen familie van Jan) met 37 loten. Zij kregen jl. zaterdag een cadeaubon overhandigd en kunnen ook nog even lekker snacken in kantine. Door winterstop en afgelastingen kon er nu pas bij worden stilgestaan. Overigens waren er nog veel meer verkopers met ruim 30 loten.

“Maar of je er nu 1 of 50 hebt verkocht, je levert zo altijd een bijdrage aan de clubkas. En zelf mocht je € 0,50 per verkocht lot houden. Volgend seizoen rekenen we weer op Julie verkoopkwaliteiten. Alle kopers, te weten opa’s en oma’s, vaders en moeders, verzorgers en anderen hartelijk dank voor het kopen van de loten!!”

Op de foto v.l.n.r: Thomas Gerrits, Jan Gerrits, Job van Riel.