Wedstrijdverslagen beter in beeld.
maandag 25 februari 2008 - 10:04

Oproep aan alle leiders, trainers, supporters en spelers

zoals jullie kunnen zien staat de VV Dongen Website niet stil en wordt er voortdurend aan gewerkt om het geheel nog mooier en fraaier te laten werken. Inmiddels is er een apart kader gemaakt om de ingestuurde wedstrijdverslagen extra aandacht te geven. We weten "uit betrouwbare bron" dat vele leden , ouders, opa's en oma's, supporters en noem maar op, deze verslagen erg waarderen en direct achter de PC thuis de analyse van de wedstrijd gaan opzoeken. Door deze aanpassing zijn de ingestuurde wedstrijdverslagen nog makkelijker te vinden en staan de recent ingestuurde berichten zelfs op de homepage.

Bij deze dus aan jullie de oproep om zoveel mogelijk verslagen in te sturen. Ook al zijn het maar drie regels; het wordt zeer gewaardeerd. En degene die de thuisblijvers échte beelden willen laten zien, kunnen natuurlijk hun verslag met foto's verfraaien.

alvast hartelijk dank

De Web cie