Herkent-U-Deze-Nog 7
dinsdag 4 maart 2008 - 21:36

Wie is dit uit onze Dongen-familie?

Al weer de zevende foto in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG?"

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal is het één persoon. Herken je hem of haar, mail dan je oplossing naar de websiteredactie via het volgend e-mailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee vrijkaarten wint voor de eerstkomende thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg. Dit is nu het competitieduel tegen Heracles Almelo op zondag 23 maart a.s. (aanvang 14.30 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage Planontwikkeling (www.wildhage.nl).

Inmiddels is inzendingstermijn reeds verstreken. Uit de 16 juiste inzendingen is de prijswinnaar geloot. Dit is:

Remi Montée, doelman van ons B2-team. Proficiat. Veel plezier bij Willem II - Heracles van zondag (1e paasdag) a.s.

De juiste oplossing is:  Rick Hultermans