Nacompetitie 2008
woensdag 12 maart 2008 - 13:27

In bijgaand document "Nacompetitie" is vast gelegd hoe de regelingen voor de nacompetitie van het huidige seizoen gelden. Tevens vindt u in dit document de datums waarop de nacompetitiewedstrijden worden vast gesteld.

In de "Bewaar OM" kunt u in hoofdstuk 8 op pagina 9 de complete Promotie-/degradatieregeling vinden.

Indien Dongen 1 het kampioenschap mis zou lopen, hetgeen we natuurlijk niet hopen, moeten ze in de 1e nacompetitiewedstrijd thuis aantreden tegen de winnaar van de 2e periodetitel uit 2e klasse F. Aangezien Theole 1 al in het bezit is van de 1e en 2e periodetitel en met nog 5 wedstrijden en een voorsprong van 13 punten kan er vanuit worden gegaan dat Theole kampioen wordt. In dit geval gaat de 1e periodetitel naar de hoogst geklasseerde op de ranglijst zonder periodetitiel, dit geldt dus ook voor de tweede periodetitel waar tegen Dongen 1 zal moeten spelen. Het is nog een beetje koffiedik kijken maar de kans is aanwezig dat Dongen dan tegen Nemelaer, de Valk of RKJVV zal moeten spelen.

Het programma voor de najaarscompetitie ziet er dan als volgt uit:

• zondag  4 mei 14:30 uur    Dongen 1 - 2e periodekampioen 2F
  • zondag 12 mei 14:30 uur    2e periodekampioen 2F - Dongen 1

Indien Dongen 1 bovenstaande nacompetitie wint ziet het verdere verloop er als volgt uit:

• zondag 18 mei 14:30 uur    Nr. 10 van 1e klasse 1C - Dongen 1
  • zondag 25 mei 14:30 uur    Dongen 1 - Nr. 10 van 1e klasse 1C

Indien Dongen 1 bovenstaande nacompetitie wint moet op zondag 1 juni om 14:30 uur op neutraal terrein een finalewedstrijd worden afgewerkt tegen de uiteindelijk winnaar van de 3e periodekampioen 2E - 1e periodekampioen 2F en 3e periodekampioen 2F - 2e periodekampioen 2E die op bovengenoemde data een soortgelijke najaarscompetitie afwerken.