Herkent U Deze Nog - foto 8
donderdag 20 maart 2008 - 08:24

HERKENT-U-DEZE-NOG - foto 8

Wederom een nieuwe foto op onze website in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG".

Het is de bedoeling dat je iemand herkent uit onze v.v. Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Ditmaal is het echter een team, waarvan je het team moet noemen waarvan deze foto is genomen. Het is het seizoen 1990/1991. Als je het weet, mail dan je oplossing naar het volgend e-mailadres:  w.rutters@planet.nl Als je het niet weet, kun je altijd een vrijblijvend gokje wagen.

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die twee eretribune-vrijkaarten wint voor de thuiswedstrijd van Willem II in Tilburg tegen SC Heerenveen op zaterdag 5 april a.s. (19.30 uur), mogelijk gemaakt door Wildhage planontwikkeling (www.wildhage.nl).

Inmiddels is de inzendingstermijn verstreken. Dat het een erg moeilijke opgave was, blijkt wel uit het aantal inzendingen: slechts drie! En van deze drie was er maar ééntje juist: De D1 uit het seizoen 1990/1991.

De enige correcte inzending was van René Wildeboer, nú speler van Dongen 4, maar in 90/91 speler van diezelfde D1, waarvan dit de foto is. René is een van de heel weinigen op de foto die nu nóg actief is op de voetbalvelden bij onze vereniging.

René mag zaterdag naar Willem II tegen SC Heerenveen. Proficiat en een plezierige wedstrijd gewenst!