Super De Boer Dongen steunt onze vereniging !
maandag 8 juni 2009 - 22:44

Omdat Super de Boer Jos Sengers in Dongen alle verenigingen in onze gemeenschap nogmaals een steuntje in de rug wil  geven, krijgen wij de kans om via de Super de Boer onze kas te spekken.

D a a r   d o e n   w i j   g r a a g   a a n   m e e   !

U ontvangt bij Super De Boer te Dongen aan de Hoge Ham  bij iedere besteding van € 20,-- een gratis muntje. Dit muntje vertegenwoordigt een waarde van € 0,20

In de winkel staat een spaarsysteem met een spaarpijp van iedere deelnemende vereniging. Eén van die spaarpijpen is van ónze vereniging.
En daar kunt u uw munt(en) in stoppen.

Alle munten die wij als vereniging op die manier verzamelen, worden omgezet in een geldbedrag, welke aan het einde van de actie aan ons wordt overgemaakt.

Totaal zijn er  Duizenden Euro’s   te verdelen.

Wij hopen natuurlijk op een flink deel daarvan, maar dat hebben we zelf in de hand!
Op zaterdag 21 juni wordt op een feestelijke wijze de uitslag bekend gemaakt  in de Super de Boer.

Doe mee en steun onze vereniging / club !

P.s. Zegt u het ook even tegen uw buren, familie, vrienden en kennissen !

Meer informatie bij de sponsorcommissie.

Super de Boer Dongen steunt alle verenigingen!