Website bezoek naar recordhoogte!
dinsdag 1 april 2008 - 09:45

In de maand maart is het bezoek aan de website www.vvdongen.nl wederom naar recordhoogte gestegen. Ook in de maanden januari en februari was er al een duidelijke stijging te zien ten opzichte van vorig jaar. Zo wisten in het 1e kwartaal van 2008 al ruim 44.000 bezoekers onze site te vinden.

Uit de cijfers (zie bijlage) blijkt dat de dongensite zijn positie als "het communicatiemedium" voor onze leden steeds meer waar maakt. Tevens is het natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid voor sponsoren om hun bedrijf en bedrijfsactiviteiten nadrukkelijk in beeld te brengen.

De commissie WEB-Site van v.v. Dongen zal er alles aan doen om de site actueel te blijven houden en vernieuwend. Wilt u ook met uw bedrijfslogo of banner op onze site neem dan gerust contact op met onze sponsorcommissie: sponsoring@vvdongen.nl