Finale Penaltybokaal 2007-2008
dinsdag 1 april 2008 - 22:05

AAN ALLE FINALISTEN PENALTYBOKAAL C,D EN E JEUGD VV. DONGEN SEIZOEN 2007-2008

Hierbij wil ik jullie uitnodigen om zondag 20 April 2008 aanwezig te zijn tijdens de laatste thuiswedstrijd van Dongen 1 tegen Sc Zand uit Tilburg om in de rust die om half drie begint en om kwart over vier eindigt de finale te laten spelen van de penaltybokaal seizoen 2007-2008.

De Finale van de Den E jeugd wordt in de rust van Dongen tegen Sc Zand afgewerkt.

De finalisten melden zich om 15.00 uur bij Jozef Oomens bij kleedkamer 1.

Aan de finale van de D jeugd hebben zich in de voorronden drie spelers zich geplaatst die allemaal 3 keer gescoord hebben.

Finalisten D jeugd:Kjeld Elie D2

Rik van Opstal D4

Stefan Evers D4

Deze spelers strijden in de finale voor de plaatsen 1,2 en 3

Voor de finale van de E Jeugd hebben de volgende spelers zich geplaatst

Finalisten E jeugd :Valentijn Hermans E1  , Jeroen Hultermans E4

Yannik van de Pas E4  ,Manuela Biekens E7

Ahmet Celic E8 en Kimberly van Mosseveld E9

Al deze 6 spelers hebben in de voorronden ook 3 keer gescoord en strijden ook voor de plaatsen 1,2 en 3.

De finale van de C jeugd wordt meteen na de wedstrijd van Dongen 1 tegen Sc zand afgewerkt .

Voor de plaatsen 1 en 2 strijden Rick van Beek en Kjeld Stokx van de C2 die in de voorronden allebij 3 keer gescoord hebben .

Voor plaats 3 komen nog in aanmerking: David Petrijs C1,Gijs van de Berg C1,Ali Ozdimer C1,Geert Driessens C2,Sietse Klijn C2,Dennis Schellekens C2 en Raymond de Bruin C2.

De Prijsuitreiking word direct na de finaleronde van de C jeugd bij de hoofdtribune gedaan.

Voor vragen of afmelding kun je contact opnemen met Jozef Oomens.

Tel:0615088603 of mail Oomensjoost@home.nl