Herkent-U-Deze-Nog Nr. 9
vrijdag 25 april 2008 - 08:28

Wie zijn dit uit onze Dongen-familie?

Weer een nieuwe editie van de rubriek "HERKENT U DEZE NOG?"

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal zijn het twee personen, van wie je BEIDE namen moet noemen. Herken je hem of haar, mail dan je oplossing naar de website-redactie via het volgend emailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die een zeer speciale prijs wint, namelijk het allernieuwste shirt van het Nederlands Elftal.

De uiterste inzenddatum is:  woensdag 23 april 2008.

Inmiddels zijn alle oplossing binnen. Er zijn 17 juiste antwoorden binnengekomen, maar toch ook nog 7 foute. De juiste antwoorden zijn: Rik Verkooijen (rechts) en Leroy Dolman (links). Deze laatste werd nogal eens aangezien voor Rob Haest, maar het is toch echt Leroy.

Uit deze 17 juiste inzendingen heeft Mari Leemans de loting verricht voor het nieuwe oranje-shirt, De gelukkkige is Stan Keulers uit de A2. Proficiat Stan en veel plezier met het shirt!