10 april Raadsvergadering Kunstgras
maandag 7 april 2008 - 21:27

Afgelopen donderdag, 3 april, zijn de gemeenteraadsleden op een informatiebijeenkomst in de multifunctionele ruimte bij v.v. Dongen geinformeerd over het voornemen van het college van B&W om op sportpark de Biezen een kunstgrasveld aan te leggen.

Chris van der Waarden verzorgde namens het bestuur van v.v. Dongen een presentatie waarin de visie en zienswijze van de voetbalvereniging uiteen werd gezet. Vervolgens werd er door Henk Kool namens Oranjewoud in een presentatie een toelichting gegeven op het door Oranjewoud, in opdracht van het college opgestelde, adviesrapport.

Op donderdag 10 april vind er een opiniŽrende raadsvergadering (voorheen commissievergadering) plaats waarin de gemeenteraad zich zal buigen over het voorstel van het college om over te gaan tot aanleg van een kunstgrasveld. Als de behandeling op 10 april voldoende is geweest, zal op 24 april een definitief besluit genomen worden over het raadsvoorstel.

De raadsvergadering op 10 april is openbaar en alle geinteresseerden zijn  van harte welkom. Het bestuur van v.v. Dongen hoopt op een grote belangstelling vanuit de leden.
Datum: 10 april
Aanvang:  19.30 uur