Super de Boer Jos Sengers sponsor Dongen
vrijdag 11 april 2008 - 10:22

V.V. Dongen heeft er een nieuwe Sub-sponsor bij gekregen. Het is Super de Boer Jos Sengers die zich heeft aangesloten in de rij van sponsoren bij voetbalvereniging Dongen. Naast het contract van drie jaar als Sub-sponsor heeft Super de Boer ook het paasontbijt gesponsord van 22 maart j.l. voor de M en de F jeugd waar ruim 150 kinderen samen met hun leiders aan deelnamen. Een prima initiatief volgens de heer Sengers.

Tevens is er een prachtig reclamebord gemaakt waarop Super de Boer prima in beeld komt. Ook staat het bedrijfslogo op de nieuwe business wall bij de ingang van sportpark “de Biezen”  V.V. Dongen bedankt Jos Sengers van Super de Boer voor deze sponsoring van de komende drie jaar.

Op de foto staan Jos Sengers ( midden), Peter Gerrits en Jan Gerrits namens de sponsorcommissie van VV Dongen.