Vrijwilligersavond vrijdag 18 april
vrijdag 11 april 2008 - 10:55

Via dit bericht wilt het bestuur van v.v. Dongen u nogmaals attenderen op de vrijwilligeravond die vrijdag 18 april, 20:00 uur wordt gehouden en waarvoor het bestuur u middels een schrijven reeds heeft uitgenodigd.

Er is al weer bijna een voetbaljaar voorbij terwijl we met onze voorbereidingen al gestart zijn voor het nieuwe seizoen! Na al die mooie en mindere wedstrijden, vergaderingen, trainingen etc. is het tijd weer eens te ontspannen en elkaar bij te praten over het wel en wee van onze club.

Deze avond zal er een disco aanwezig zijn en er vindt een optreden plaats van een speciale gast. Dit alles aangeboden door OSDO Bouwbedrijf BV , Hoofdsponsor v.v. Dongen.

Het bestuur hoopt dat veel vrijwilligers met partner op voornoemde datum aanwezig zullen zijn.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,