Kampioenenfestijn bij v.v. Dongen
vrijdag 25 april 2008 - 10:26

Dongen 1
De selectie van v.v. Dongen heeft historie geschreven. Zij werden kampioen in de tweede klasse en in de historie van v.v. Dongen is dit de eerste maal dat er middels een kampioenschap promotie naar de 1e klasse is afgedwongen.

Dongen E6
Met een klinkende 1-9 overwinning op SCO/TOFS E6 heeft Dongen E6 het kampioenschap binnen gehaald. Op dinsdag 15 april speelde dit team om 18:30 uur thuis tegen Dongen E5 en werden ze gehuldigd.
E6 - voorjaarskampioen 2008

Dongen E7
Door zaterdag 19 april Bavel E3 met 2-1 te verslaan en maandag met 4-3 WSJ E2 te verslaan is dit team niet meer in te halen en kan het kampioenschap worden gevierd. Proficiat met deze geweldige prestatie.

Dongen F1
Door een duidelijk 3-0 overwinning op The Gunners is het kampioenschap binnen gehaald.

Dongen F2
Zaterdag 19 april heeft dit team het karwei netjes geklaard. Met een 2-1 overwinning op concurrent Gilze werd het seizoen afgesloten en kon het kampioenschap worden gevierd.

Dongen E3
Op 24 april werd door een 2-1 overwiining koploper Madese Boy's E2 naar de tweede plaats verwezen en kon Dongen E3 het kampioenschap gaan vieren.

Dongen E4
Met een mooie 4-2 overwinning op Right'Oh hebben deze kanjers ook het kampioenschap in de laatste competitiewedstrijd binnen gesleept