Sponsoravond VV Dongen groot succes
vrijdag 18 april 2008 - 10:49

Ieder jaar worden er door de sponsorcommissie een aantal activiteiten gehouden voor de sponsoren van VV Dongen. Donderdag 17 april werd er een presentatie door commercieel directeur Hans van der Dungen van NAC Breda gehouden. Niet alleen de sponsoren maar ook de ereleden en de "maandagochtend ploeg" ( die o.a. de reclameborden ophangen) waren uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De avond werd geopend door de voorzitter van de sponsorcommissie Peter Gerrits die het beleid en de tot nu toe behaalde resultaten presenteerde. Vervolgens was het Hans van der Dungen die zijn presentatie hield over de organisatie NAC Breda. Na de pauze was er nog de mogelijkheid om vragen te stellen waarvan goed gebruik werd gemaakt.

Ook werd de nieuwe sponsor presentatiemap uitgereikt waarin alle mogelijkheden voor sponsoring bij VV Dongen staan vermeld. Tevens hadden de sponsoren de mogelijkheid om alvast in te schrijven voor wedstrijdsponsor in het nieuwe seizoen. Hiervan werd goed gebruik gemaakt waarvoor de sponsorcommissie de sponsoren natuurlijk erg dankbaar is. Na de presentatie werd er nog gezellig wat gedronken en tevens werd er rondgegaan met overheerlijke hapjes. Kortom een leuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

De sponsorcommissie bedankt nogmaals iedereen voor hun komst en we hopen elkaar snel weer te treffen.

Hopelijk op zeer korte termijn op de kampioensreceptie van Dongen 1

Met vriendelijke groet,