E7 vv. Dongen Wederom kampioen
zaterdag 19 april 2008 - 18:23

Dongen E7 scoort kampioens-hattrick

De maandag ervoor was men er al zeker van, maar afgelopen zaterdag werd het uitbundig gevierd: het kampioenschap voor de derde maal in successie.

Aan het begin van de week wisten de Dongen-jongelingen naaste concurrent WSJ uit Tilburg te verslaan met 4-3. In een gelijk opgaande wedstrijd trokken de geel-blauwen aan het langste end. Hierdoor was de voorsprong op de ranglijst groot genoeg om bij de overige kampioensstrijders alle hoop op een feestje weg te nemen.

Afgelopen zaterdag was de grote dag om de titel te vieren. In een prima wedstrijd ging Veerse Boys over de knie. Gehuld in een speciaal voor dit treffen ontworpen shirt werd de wedstrijd al snel geen wedstrijd meer en kon men met een klinkende overwinning van 2-13 de bloemen en medailles in ontvangst nemen. E-coordinator Kees van Dongen sprak vol lof over de prestaties van dit collectief. “Het spel van jullie ziet er fris en fruitig uit, zoals jullie sponsor Paul de Groenteman. Bovendien draaien jullie als een diesel zoals de vrachtwagens van jullie andere sponsor Rutters Transport”, zo oordeelde de speciaal voor deze gebeurtenis naar Raamsdonkveer afgereisde Dongen-man. Hij werd daarbij vergezeld door fotograaf Jozef Oomens, die het een en ander vastlegde op de gevoelige plaat. Bij terugkomst op sportpark de Biezen stond de frites en frikandellen al te wachten. Deze werden gretig naar binnen gewerkt ondersteund door verschillende kampioensmelodieën.

Knappe prestatie wat jullie hebben laten zien deze voorjaarsreeks. Groot compliment voor Joris, Kjell, Kylian, Larissa, Maikel, Manuela, Menno, Sjoerd en Tim. Ieder van jullie heeft zijn/haar steentje bijgedragen aan dit prachtige resultaat.