een korte terugblik
zaterdag 19 april 2008 - 19:32

Een korte terugblik van de F3 Afgelopen seizoen heeft de F3 er keihard voor gewerkt om zo goed mogelijk uit de verf te komen. Dat is in grote mate ook gelukt. Uiteindelijk zijn wij op een derde plaats in de ranglijst geëindigd, hetgeen heel erg goed is gezien het niveau waarin wij waren ingedeeld. Deze eindstand weerspiegelt misschien niet helemaal de werkelijkheid, want soms waren er wat dubieuze beslissingen van scheidsrechters, met name bij de uitwedstrijden. Zowel de speeltijd als de sancties waren in de ogen van het publiek niet altijd even correct gehanteerd. Met een beetje meer geluk op dit vlak hadden we het nog verder kunnen brengen, hoewel een derde plaats een prima resultaat is als je als eerstejaars F-jes bijna voortdurend tegen ouderejaars moet opboksen. Ingedeeld in een vrij hoge klasse hebben onze jongens allemaal hun mannetje gestaan. Hoe klein van stuk ook, onze Ryan verdiend zeker de pluim van dapperheid, hij heeft heel wat bijna-goals toch nog tegen weten te houden door goed te reageren op de situatie. Denzel en Ticho hebben hem daarin dapper gesteund door de bal zoveel mogelijk van het doel vandaan te houden. Op het middenveld waren Grisha en Jelle altijd bezig om de tegenstander de bal afvoetig te maken. Wij zullen Grischa dan ook zeker gaan missen het komende seizoen, misschien komen we hem nog wel tegen als tegenstander bij Made, dan weten we in elk geval dat we goed ons best moeten doen om hem te passeren. Jelle werd met name berucht om het nemen van zijn verre inworpen, vaak voor de voeten van één van ons goed aanvalstrio, Kay, Tigo en Jip. Met name het over en weer mekaar de bal geven zodat een van deze drie kon scoren ging steeds beter. De inzet van allen is zeer groot geweest. Het leuke aan afgelopen jaar is dat er een goede samenwerking was tussen de F2 en de F3, zowel tijdens de training als tijdens de wedstrijden, wanneer bij één van beiden over en weer ingevallen moest worden, dit overigens met veel plezier. Om dit alles mogelijk te maken hebben de jongens veel steun gehad van het trainerskwartet, die met veel inzet en enthousiasme onze jongens steeds weer een stapje verder hebben gebracht. Fijn dat dit volgend jaar weer zo mag blijven, Toine, Joost, Rob en Marloe, bedankt!! Wij zien allen uit naar een volgend sportief en hopelijk net zo succesvol jaar.