J&R BOUW nieuwe sponsor E1
zondag 30 oktober 2005 - 21:56

J&R Bouw nieuwe sponsor E1 VV. Dongen

Voor de E1 pupillen van vv. Dongen was het afgelopen zaterdag een bijzondere dag.Op uitnodiging van het team waren de sponsors uitgenodigd om bij de wedstrijd van de E1 tegen Madese Boys E1 aanwezig te zijn om dit team in hun nieuwe gesponsorde kleding te zien spelen.Na ontvangst in de bestuurskamer werden de heren Jan Vorstenbosch en Revo van Dongen, de eigenaren van J&R bouwbedrijf getrakteert op een kopje koffie om hierna met het E1 team van vv. Dongen op de foto te gaan.De heren voetballers in de dop lieten in de wedstrijd zien dat ze met trots de naam van J&R bouw op de borst dragen want met degelijk,verzorgd en altijd spectaculair voetbal werd met 5-0 gewonnen van Madese boys E1. De E1 van vv. Dongen blijft niet onopgemerkt,er staan dan ook regelmatig veel kenners en voetballiefhebbers langs de lijn om te smullen van leuk en goed voetbal.Dat de naam J&R bouw dan ook ter sprake komt is dan ook begrijpelijk, bij een goed bedrijf hoort ook een goed team.
De spelers,leiding en trainers willen hierbij nogmaals J&R bouw hartelijk bedanken voor hun gesponsorde kleding.

Jozef Oomens VV.Dongen

Foto van team bijgevoegd