Voorbeschouwing Madese Boys - VV Dongen
woensdag 23 april 2008 - 10:55

Ja, wat kan ik er nou nog van maken in mijn wekelijkse stukje ?
Ik zit eigenlijk alleen maar te dromen en weet niet zo goed wat ik er allemaal nog van moet zeggen.
Ik ben normaal gesproken vrij lang van stof en heb genoeg ‘ins’ en ‘outs’, maar voor aanstaande zondag kan ik maar een ding zeggen !!

ALS JE ER ZO DICHTBIJ BENT MAG JE HET NIET MEER LATEN LOPEN !!!!!!

Duidelijker is het niet.

Ik denk niet dat we naar de resultaten van de andere wedstrijden moeten gaan kijken, we moeten uitgaan van onze eigen kracht. Als je meer dan helft van het seizoen op de koppositie hebt gestaan en je hebt al een periodetitel en je bent over het algemeen de meest stabiele ploeg ( gezien de statistieken ) dan mag je met recht aanspraak maken op de titel ! We hoeven onszelf daarvoor niet meer te verbergen, het is gewoon de realiteit.

Laten we ons niet gekker maken dan we nu al zijn en laten we als 1 man achter onze jongens gaan staan !!
Ik zag dat er een aantal bussen naar Made rijden om zoveel mogelijk VV Dongen – supporters naar Made te krijgen.
Ik wil vanaf deze plek de sponsoren Partouns Beheer BV en POLTEC Projectmanagement van harte bedanken voor de service die zij haar leden biedt met het regelen van de bussen.

Ook wil ik vanaf deze kant een oproep doen om de spelers van het 2e elftal te komen ondersteunen in de wedstrijd tegen DESK.
Het 2e team kan alle steun gebruiken, omdat het vecht tegen degradatie.
Ze hebben het zelf niet meer helemaal in eigen hand, maar ze zullen zelf in ieder geval 1 ding moeten doen en dat is WINNEN !!!!.
Voordat u zich gaat opmaken voor de reis naar Made zou ik het van grote klasse betuigen als u deze spelers o.l.v. Tom Smits, die ook verantwoordelijk zijn voor het succes van VV Dongen 1 komt aanmoedigen.
De wedstrijd begint om 12.00 uur. KOMT ALLEN !!!

Mij rest nog te zeggen dat ik de trainer, de verzorger de grensrechter en mijn spelers ontzettend veel succes toewens tegen Madese Boys en verder wil ik eraan toevoegen dat ongeacht wat er ook gebeurd, ik ongelooflijk TROTS ben op de geleverde prestaties van dit seizoen !!!!!!

MAATJES  …..zet hem op !!!!!!

Madese Boys  -  VV Dongen
Zondag 27-04-2008