Finales Penaltybokaal 2007-2008
zaterdag 26 april 2008 - 09:42

Finale penaltybokaal C,D en E jeugd vv.Dongen seizoen 2007-2008

Bij de laatste thuiswedstrijd die Dongen 1 moest spelen tegen sc t Zand uit Tilburg op 20 april werden in de rust en na het einde van de wedstrijd de finales gespeeld van de penaltybokaal 2007-2008.

Bij de C jeugd streden Rick van Beek en Kjeld Stokx om de eerste plaats,Deze twee spelers hadden in de voorronde allebij al drie keer gescoord. Rick van Beek bleek in de finale de sterkste door wederom drie keer te scoren en kon de beker voor de eerste prijs mee naar huis nemen. Kjeld Stokx werd bij de C jeugd 2e en de 3e prijs was voor Ali Ozdimer.

Bij de D jeugd streden drie spelers voor de drie bekers die hier te verdelen waren. Rick van Opstal was bij de Djeugd deze middag de beste schutter,de 2e plaats ging hier naar Stefan Evers en de beker voor de 3e prijs was voor Kjeld Elie.

Bij de Ejeugd hadden zich voor de finale 5 spelers geplaast die allen in de voorronde drie keer hadden gescoord. Jeroen Hultermans van de E4 bleek in deze finale de beste schutter en kon de beker voor de 1e plaats in ontvangst nemen, de 2e prijs ging hier naar Yannik van de Pas en Manuela Biekens werd bij de E jeugd 3e.

Na afloop werden door omroepster Anja Hartmans alle winnaars naar voren geroepen en werden de bekers door de veteranen Toon Bakx en Jan Oomens uitgereikt. We kunnen weer terugkijken op een geslaagd evenement bij vv. Dongen dat al meer dan 15 jaar door Jozef Oomens georganiseerd wordt.