E4 voorjaarskampioen 2007-2008
maandag 28 april 2008 - 17:42

Ook de E4 van vv Dongen deed afgelopen zaterdag 26 april goede zaken. Het team werd voor de 3e achtereenvolgende keer kampioen. Het team won met 4-2 van Right OH E3.

De jongens kregen het kampioenschap niet zo maar. Er moest gewerkt worden aanggezien de nr 2 uit de poule die ochtend gewonnen had. Na de aftrap gingen de ploegen gelijk op. Na 10 minuten viel het eerste doelpunt door Rick. Even later werd door de tegenpartij de gelijkmaker gescoort.   Gelukkig wist Job vlak voor de rust het tweede doelpunt te scoren.

Na de rust werd er weer fanatiek gespeeld. Al snel kon Job er 3-1 van maken en scoorde Haci ook, waardoor de stand inmiddels op 4-1 kwam. Right Oh probeerde terug te komen, met als resultaat nog een doelpunt voor hen. De jongens van Dongen gingen er voor en na het eindfluiten van de scheidsrechter was de overwinning definitief. Met een eindstand van 4-2 werd de E4 wederom kampioen.

Na de wedstrijd werd dit uitbundig gevierd met (kinder)champagne, de huldiging met medaille en bloemen, een douche met kleren en friet!
Spelers, trainers, leiders en sponsors: van harte gefeliciteerd met het behalen van de 1ste plaats!