Herkent-U-Deze-Nog 10
donderdag 22 mei 2008 - 15:16

Wie zijn dit uit onze Dongen-familie?

De laatste aflevering van onze rubriek "HERKENT U DEZE NOG?" van dit seizoen.

Het is wederom de bedoeling dat je iemand herkent vanaf een oude foto uit onze VV Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club.

Dit maal zijn het twee personen, van wie je BEIDE namen moet noemen. Herken je hen, mail dan je oplossing naar de website-redactie via het volgend emailadres: w.rutters@planet.nl

Uit alle juiste inzendingen wordt één winnaar getrokken, die ook nu weer een zeer speciale prijs wint, namelijk een shirt naar keuze van een deelnemend land aan het komende EK in Oostenrijk en Zwitserland.

Vergeet niet om, naast je oplossing, je naam, adres en telefoonnummer te vermelden en in welk team je speelt of wat je functie bij onze vereniging is. Vermeld ook je maat shirt en welk land je wilt!

Inmiddels is de inzendingstermijn verstreken. Er zijn in totaal 14 oplossingen binnen gekomen, waarvan 10 goede. Op de getoonde foto staan de gebroeders Frank en Patrick Voskuil, oud-eerste elftalspelers en nu deel uitmakend van ons veteranenteam.

Uit de 10 juiste inzendingen is ook de prijswinnaar getrokken. Dit is geworden: David Pertijs, doelman van ons C1-team. Gezien zijn leeftijd erg knap dat hij de juiste namen van beide personen op de foto wist te noemen. Het land van zijn keuze is Nederland, zodat David een origineel shirt van ons Nationaal Elftal in ontvangst mag nemen. Proficiat en veel plezier er mee.

Dit was de laatste foto voor dit seizoen. Na de zomerpauze in het nieuwe seizoen vervolgen we deze rubriek.