Marlou Peeters naar Willem II
maandag 12 mei 2008 - 19:54

Marlou Peeters komt volgend seizoen uit voor het dameselftal van Willem II dat in de eredivisie speelt. Marlou gaat erg graag in op het verzoek van Willem II, het is tenslotte maar voor weinigen weggelegd om je krachten op het hoogste niveau te kunnen meten. Tevens denkt ze dat nu het moment daar is om de overstap naar het damesvoetbal te maken. Het fysieke verschil met haar mannelijke teamgenoten heeft ze met haar techniek en inzet altijd goed kunnen compenseren, echter een overstap naar de A-junioren van Dongen zal nog meer fysieke inzet vergen wat mogelijk ten koste van haar technische ontwikkeling zal gaan. Daarom lijkt een overstap naar het damesvoetbal op eredivisie niveau nu een verstandige stap.

Marlou heeft haar pupillentijd bij Olympia’60 doorgebracht. Nadat ze al diverse malen voor regionale en Nederlandse selecties was uitgekomen adviseerde de KNVB haar om op een hoger niveau haar krachten te gaan meten. Daarom koos Marlou voor v.v. Dongen. Marlou heeft bij beide verenigingen mooie jaren achter de rug. Bij v.v. Dongen heeft ze met de C-junioren een kampioenschap in de hoofdklasse behaald.

Wij wensen Marlou heel veel succes bij Willem II en hopen dat we haar nog vaak bij onze vereniging mogen ontmoeten.

Bestuur v.v. Dongen