F1 wint toernooi bij UNITAS
zondag 18 mei 2008 - 00:32

1Na een maand geen wedstrijd meer gespeeld te hebben gingen wij naar Etten Leur om een toernooi bij Unitas te spelen. Het toernooi begon pas 's middags 14.00 uur, dus iedereen was uitgeslapen.
De eerste wedstrijd werd met een beetje pech verloren van Unitas met 2-1, maar dat werd in de andere drie wedstrijden tegen DIA, Internos en Halsteren weer ruimschoots rechtgezet. Met heel mooi voetbal werden de tegenstanders weggespeeld. Zelfs van de toeschouwers kregen jullie complimenten over jullie goede samenspel. Ieder doelpunt was mooi uitgespeeld. Dat hadden ze in Etten Leur nog niet vaak gezien. Doordat wij ruim van Dia wonnen en Unitas van DIA verloor wonnen wij het toernooi met een beter doelsaldo.
Tussen de wedstrijden door werden de verjaardagen van Koen, Dani en Wessel gevierd. 's Avonds hoefde niet veel meer gegeten te worden.
Jongens, jullie hebben weer heel goed gespeeld. Volgende week nog 1 keer vlammen op het eigen toernooi in Dongen. Om 8.45 uur verwachten wij jullie topfit op het sportpark.