E1 wint toernooi bij NOAD in Tilburg
maandag 19 mei 2008 - 18:45

Nadat vorig jaar de E2 met een aantal van onze spelers de wisselbeker bij NOAD wist te  bemachtigen, nu aan ons de taak deze te verdedigen.

Met een compleet team vertrokken we naar Tilburg. We waren ingedeeld in een poule met SCO 2, Longa 2 en Noad 2. In de eerste wedstrijd tegen Noad 2 bleek al snel dat we de betere ploeg waren. We konden vrijuit voetballen en scoorden er op los. Ook in de wedstrijden tegen SCO en Longa waren we duidelijk de betere ploeg. Ook van hun wisten we met ruime cijfers te winnen. Max had weinig te doen en tot dan toe de nul gehouden.

Dan de kruisfinales, hierin speelden we tegen Longa 1. Ook deze wedstrijd wisten we te winnen en Max kreeg wederom geen doelpunt tegen.

Dus mochten we aantreden in de finale tegen Noad 1, spannende finale, waarin echt geknokt moest worden voor de overwinning. We begonnen goed, kwamen redelijk snel op een 1-0 voorsprong. Noad kwam goed terug met 2 snelle aanvallen en zetten de score op 1-2. Na de rust waren het toch onze jongens die nog 2x wisten te scoren en dus met een 3-2 overwinning de wisselbeker weer mee naar Dongen konden nemen.

Max, Valentijn, Janno, Mark, Nick, Remco, Chiel en Job, goed gewerkt en proficiat met deze overwinning