E2 Kampioen najaarsreeks 2005-2006
zaterdag 5 november 2005 - 19:46

E2 oppermachtig kampioen

De E2 Van voetbalvereniging Dongen werd zaterdag 5 November kampioen in de najaarsreeks van de KNVB in hun afdeling.In de competitie waar zij uitkomen werd zaterdag DVVC E1 verslagen met maar liefst 6-1 waardoor de kanjers kampioen zijn geworden. Het was in een megaspannende wedstrijd tegen het E1 team van DVVC waar dit E2 team van Dongen als een geheel stonden te spelen. Na afloop was er eerst champagne om het kampioensfeest te vieren,de kurken vlogen het veld over,daarna gingen ze met kleren aan onder de douche en toen vlug naar de kantine om het kampioensfeest verder voort te zetten. De huldiging van Dongen was geweldig,eerst bloemen en medailles en daarna friet en drinken in de kantine.Het team van de E2 hebben genoten net als de massaal aanwezige ouders, grootouders en vrienden. E2 van vv. Dongen gefeliciteerd met jullie kampioensschap en zet deze sterke reeks ook door in de komende wedstrijden.