Dongen F2 wint GP AUTO'S toernooi
dinsdag 27 mei 2008 - 21:13

Na het kampioenschap nu ook de beker in het gp auto's toernooi!

We zijn ingedeeld in een poule bij VCW, Neerlandia en Noad.
De eerste wedstrijd tegen VCW wordt gewonnen. Zo ook de wedstrijden tegen Neerlandia en Noad. Het team F2 weet in de wedstrijden makkelijk te scoren en de keeper heeft het rustig. De eerste plaats in de poule is een feit.
De Finale wordt gespeeld tegen Unitas '30. De andere poule winnaars. Snel blijkt dat dit een pittig wedstrijdje gaat worden. De teams zijn aan elkaar gewaagd, Dongen scoort de 1-0, maar ook Unitas weet onze keeper te passeren 1-1.
Na het eindsignaal van de scheidsrechter worden penalty's genomen. SPANNEND.....Beide teams mogen 3 spelers selecteren. Om en om worden ze genomen. De eerste worden door beide teams gescoord, maar dan komt de keeper van Dongen alias van der Sar en ... hij stopt de tweede penalty. De andere penalty's worden gescoord. De Beker is binnen.

Tussen de wedstrijden door genieten de spelers van pannenkoeken, een appel en ranja.

Van harte gefeliciteerd Floris, Dohan, Nikki, Luc, Espen, Nils, Jip, Ryan een verdiende eerste plaats!!!