Uitslag prijsvraag:Wie wint het EK?
maandag 30 juni 2008 - 13:33

Ter afsluiting van het seizoen Ún ter gelegenheid van het komende Europees Kampioenschap voor landenteams in Zwitserland en Oostenrijk (Euro 2008), organiseren we nog een keer een prijsvraag. De simpele vraag is: welk land wordt Europees kampioen?  Voor alle duidelijkheid: de vraag is wie je denkt dat de titel wint en niet welk land waarvan je dit hoopt.

Uit alle goede inzenders wordt een prijswinnaar verloot, die een officieel wedstrijdshirt wint van de Europees kampioen, of desgewenst een land naar keuze.

Inmiddels is iedereen bekend dat de Spanjaarden met de Europese titel aan de haal zijn gegaan. Blijkbaar was dit voor velen een verrassing, want maar twee van de (slechts) 19 inzenders hadden dit voorspeld. Na loting is Bram de Vos (B2) winnaar geworden van het shirt van de nieuwe Europees kampioen. Maar omdat Bram's voorkeur uitgaat naar ItaliŰ, krijgt Bram op 1 juli een Azzurri-blauw shirt in zijn maat overhandigd. Veel plezier ermee!

De website-commissie wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe en hoopt iedereen weer gezond en wel op onze website te mogen begroeten.