E5 kampioen najaarsreeks 2005-2006
zondag 6 november 2005 - 10:01

E5 kampioen najaarsreeks

Afgelopen zaterdag behaalde de E5 van vv. Dongen hun kampioensschap in de najaarsreeks van de KNVB.In de afgelopen week bij de trainingen werd het de jongens al duidelijk gemaakt dat als we de wedstrijd tegen TSC zouden winnen,dat dan het kampioensschap gevierd zou kunnen worden.De pupillen van de E5 begonnen redelijk opgewonden aan de wedstrijd,het liep een beetje stroef maar na 10 minuten toen het eerste doelpunt viel was de ban gebroken. Toen TSC uit een corner in eigen doel schoot,was het 2-0 voor ons en verdwenen de zenuwen en schroom.Langs de lijn werden de spandoeken ontrolt,Kanjers Kampioen en dit stimuleerde het team om op deze voet verder te gaan en net voor de rustpauze werd het nog 3-0.In de tweede helft liep de E5 verder uit naar 6-0,toen ze een beetje gas terugnamen werd dit onmiddelijk afgestraft door TSC door er 6-1 van te maken.In de laatse 5 minuten werder nog even aangezet en werd de eindstand bepaald op 7-1.Met 6 punten voorsprong op de concurrentie werd dit team kampioen in de najaarsreeks en konden we na het douchen op gepaste wijzen gaan feesten in de kantine.