Belangrijk nieuws Sen 1-2-3
dinsdag 10 juni 2008 - 20:27

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR ALLE SELECTIE LEDEN

Op donderdag 5 juni hebben jullie de selectie voorstelling gehad en daar zijn een aantal zaken besproken die belangrijk zijn en die zo snel mogelijk moeten worden geregeld.

Aanschaf Trainingsset
Jullie hebben de mogelijkheid om een trainingsset aan te schaffen.
Om uniformiteit in de selectie te creëren willen weten of jullie geïnteresseerd zijn en daarom vragen we jullie Z.S.M. te reageren.

Trainen in de zomer bij MEDIFIT
Er bestaat een mogelijkheid om in de zomer te trainen bij MEDIFIT.
Jullie kunnen daar gebruik van maken, maar om de zaak overzichtelijk te houden willen we van jou weten of je daar gebruik van gaat maken.
De jongens uit Breda kunnen gebruik maken van de locatie aldaar.

Wat moet je doen !!!!!
Stuur …..VOOR ……..maandag 09-06-2008 een email naar frank.van.heteren@home.nl of een SMS naar 06 44 372 947, waarin je het volgende doorgeeft:
Trainingsset         JA of NEE, JE NAAM EN JE MAAT (S,M,L,XL)
MEDIFIT              JA of NEE, JE NAAM

Meldt dit bericht aan elkaar en zorg ervoor dat je op tijd reageert !!!!!!!!!
Daarnaast wil ik nogmaals iedereen op het hart drukken om naar de kampioensreceptie te komen en aansluitend op de feestavond aanwezig te zijn……WE ZIJN SAMEN KAMPIOEN GEWORDEN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,