Kampioensreceptie Dongen 1
zondag 15 juni 2008 - 18:50

VV Dongen sluit geweldig seizoen af met kampioensreceptie

Afgelopen zaterdag werd er nog één keer feest gevierd op sportpark "De Biezen". Na het behalen van het kampioenschap stond de receptie nog op de agenda. Supporters, sponsoren en verenigingen waren in grote getalen aanwezig en hierdoor kon de club nog eens nagenieten van het behaalde succes.

Het seizoen werd afgesloten met de kampioensreceptie. De opkomst was goed en een aantal gasten hielden een korte toespraak. Ook was wethouder van sportzaken Piet Panis aanwezig die op gepaste wijze de vereniging toesprak. Tevens werd er afscheid genomen van hoofdtrainer Mart van Bree die vervolgens zelf het woord nam. Hij deed dit op een geweldige manier en had voor de gehele technische staf inclusief de terreinbeheerder Tinus de Man een toespraak met een cadeau. Zijn betoog duurde een kleine drie kwartier en dit was zeer indrukwekkend. Hij bewees hiermee een grote trainer te zijn waarin “de mens”centraal stond. Grote klasse! Verder was er ook nog bezoek uit Bergen op Zoom. Het was de eigenaar van voetbalcafé de Raaijberg waar Dongen wel eens na een wedstrijd aanlegde. Elk jaar organiseert dit café een wedstrijd balletje hooghouden. Hij kwam de “gouden schoen”uitreiken aan de winnaar van afgelopen seizoen. Het was Stijn Biemans die deze prijs in ontvangst nam. Hij hield de bal maar liefst 1237 keer omhoog wat een geweldige prestatie is. Ook werd er een toespraak gehouden door Edwin van Os namens de hoofdsponsoren Osdo en Merkx. Na deze toespraken sloot spreekstalmeester Peter van Hoppe de avond af en werd er nog even feest gevierd. Een geweldig seizoen en nu is er even tijd voor vakantie. Volgend jaar eerste klas en we hopen iedereen weer te zien op sportpark “de Biezen”. Nogmaals dank aan alle supporters en sponsoren voor het afgelopen seizoen.

foto,s webside Jozef Oomens