Leuk afscheidsfeest voor kantinebeheerster
zaterdag 5 juli 2008 - 11:02

Vrijdag 27 juni j.l. nam Esther afscheid van VV Dongen.
Esther nodigde haar medewerkers en vrijwilligers van de kantine uit voor een leuk dagje uit. Zij nam het initiatief om de fooienpot van afgelopen seizoen samen met deze mensen te verteren in de vorm van een hele leuke dag. De middag begon met een presentatie van de Imbev die vervolgens eindigde in een biertapwedstrijd. Hierna ging men nog een lekker hapje eten van de welverdiende fooi. Het was een gezellige dag en tevens een leuk afscheid voor Esther. Er was nog een aardig bedrag over wat door Esther na overleg met de gehele groep geschonken is aan de geweldige actie voor KIKA. Een geweldig gebaar voor dit goede doel. Esther nogmaals bedankt voor de inzet van het afgelopen seizoen en we wensen je het allerbeste.

Bestuur VV Dongen.