Wethouder Panis start aanleg Kunstgras.
vrijdag 15 augustus 2008 - 16:10

Dongen, vrijdag 15 augustus

Deze ochtend was er een grote delegatie op sportpark de Biezen aanwezig om getuige te zijn van het officiele startsein voor de aanleg van een kunstgrasveld bij v.v. Dongen. Vertegenwoordigers van de gemeente Dongen, voetbalvereniging Dongen, aannemer Nootenboom Sport bv van firma BAM infra en diverse persvertegenwoordigers waren getuige van het startsein dat door wethouder Panis werd verricht door een flinke hap grond uit het B-veld te scheppen m.b.v. een graafmachine.

Voorafgaand aan dit moment legde wethouder Panis en voorzitter Jan Beex aan de aanwezigen nog eens uit wat de aanleiding was om tot aanleg van het kunstgrasveld over te gaan. Tevens spraken zij het vertrouwen uit om deze klus binnen de gestelde termijn te klaren zodat v.v. Dongen medio oktober het veld in gebruik kan nemen.

Bijgaand fotoboek bevat een foto-impressie van deze sessie.
Artikel BN de STEM