Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Snoeren Techniek nieuwe SUB sponsor
vrijdag 12 september 2008 - 09:46

1

Vlak voor de start van het nieuwe voetbalseizoen heeft VV Dongen een sponsor overeenkomst voor 3 jaar getekend met Snoeren Techniek BV. Dit bedrijf is in Dongen geen onbekende en heeft de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. Snoeren Techniek BV is een dynamisch en modern elektrotechnisch installatiebedrijf
Snoeren Techniek BV is een full-service elektrotechnisch installatiebedrijf. Dit houdt tegenwoordig meer in dan het trekken van kabels, want van een elektrotechnisch bedrijf mag meer worden verwacht. De bedrijfsactiviteiten richten zich op de utiliteitsbouw, industrie en de 'vrije` woningbouw. Dit wordt gerealiseerd door een team van enthousiaste medewerkers.
Ruud en Adri Snoeren voeren samen de directie van Snoeren Techniek BV en zijn te vinden aan de Els 14 te Dongen. Ruud en Adri Snoeren namens Snoeren Techniek BV en Jan Gerrits namens de sponsorcommissie VV Dongen tekenden het contract voor de komende drie jaar met de intentie tot een langere samenwerking. VV Dongen bedankt Snoeren Techniek BV voor de sponsoring van de komende drie jaar.