Wildhage planontwikkeling sponsort Dongen A1 en A2
maandag 20 oktober 2008 - 19:50

21

Op zaterdag 04 oktober jl. werd in het sponsorhome van VV Dongen het nieuwe tenue voor de A1 en A2 overhandigd. Wildhage planontwikkeling BV te ’s-Gravenmoer is onlangs een sponsorovereenkomst aangegaan met VV Dongen voor een periode van 3 jaar. Hiertoe werd de directie van Wildhage uitgenodigd op het sportcomplex aan de Min.Goselinglaan.

De heren Pierre Peeters en Wim Snoeren werden ontvangen door het hoofdbestuur van VV Dongen en de voltallige selectie van de A-jeugd met hun trainers en begeleiders. Namens Dongen stond Chris van der Waarden in zijn welkomstwoord stil bij het belang van sponsoring. “Dongen heeft sponsoring hoog in het vaandel staan en hecht veel waarde aan de contacten met het locale bedrijfsleven.  De spelers moeten zich realiseren welke naam zij namens de sponsor gaan uitdragen, dat zij een voorbeeldfunctie hebben zowel óp als naast het veld en dat sponsoring door een bedrijf niet vanzelfsprekend is”. Wim Snoeren ging hier verder op in en vertelde wat de motivatie en filosofie van hun onderneming hierin is.

“Pierre en ik hebben beiden een VV Dongen hart, zelf ooit uitgekomen in het geel/blauw,  maar niet doorgedrongen tot het eerste elftal, hetgeen voor jullie vanuit de A-selectie een springplank moet zijn”. Hij vervolgde zijn verhaal met de historie van hun bedrijf zodat de spelers een beeld kregen bij de dagelijkse werkzaamheden. “Wildhage is een projectontwikkelaar welke als zodanig actief is in het zuiden van ons land. Van Sluis op Zeeuws Vlaanderen tot in Kerkrade in Limburg worden zaken gedaan in het vastgoed. Oude gebouwen worden herontwikkeld, maar ook in uitleggebieden zoals de Beljaart in Dongen worden woningenbouwplannen gerealiseerd, dikwijls in samenwerking met andere professionele marktpartijen. Wij zijn ondernemers en doen graag als ‘vrienden’ zaken en dat moeten jullie als spelers tevens uitdragen”. Nadat het tenue officieel werd gepresenteerd en de spelers hun nieuwe trainingspakken aanhadden, werd het eerste shirt aan de directie overhandigd met bijbehorende lijst. Deze krijgt een plaats in het kantoor te ’s-Gravenmoer. Een feestelijke taart voorzien van het Wildhage / VV Dongen-logo maakte een smakelijk einde aan deze bijeenkomst.

Hoofdstraat 8
5109 AC 's-Gravenmoer
Telefoon: +31 (0)162 311518             
Fax: +31 (0)162 311405
Internet: http://www.wildhage.nl
E-mail: contact@wildhage.nl