Toch kans op kampioenschap of???
dinsdag 28 oktober 2008 - 21:23

Kampioensschap ofniet???
Dat is nog de vraag!
De B3 ( vorig jaar B4 ) speelde vorig jaar in een competitie met heel wat nederlagen.
En nu juist het tegenovergestelde.
Nieuwelingen zoals Bob van de Broek, Robin Velings, en Mitjel Rosa in het team en natuurlijk alle andere spelers gaat het dit seizoen stukke beter. De B3 nog geen nederlaag, speelt in de 3e klasse, en kan natuurlijk kans maken op kampioenschap.
Onze keeper Bart Willemse die alles bij houd tussen de palen en reddingen verricht voor een tegengoal.
Met onze vaste verdedigers zoals: Kjeld Stokx, Robin Siemons, Dennis Kemmeren, Bob van de Broek, en Dennis Kemmeren strijden ervoor om niet gepasseerd te worden.
En onze middenvelders zorgen natuurlijk voor de opbouw richting de goal: Ridvan Koc, Huib van Zundert, Raymond de Bruijn en Kevin Laurijsen.
En natuurlijk niet te vergeten de voorhoede: Abdelrachman Yusuf Ali, Mart Roovers, en niet te vergeten Mitjel Rosa onze nieuweling vol acties.
We hopen allemaal het seizoen goed af te kunnen sluiten, met misschien een kampioenschap of natuurlijk een plek bij de eerste 3e!! ( we gaan natuurlijk voor het eerste )

Komende competitie wedstrijden:

Zaterdag 1 november 12.30 uur: VVDONGEN B3 - vvRijsbergen B2