Trainingen in zaaltjes voor de D-E-F-M jeugd.
woensdag 29 oktober 2008 - 19:11

Na de winterstop (vanaf 4 januari), tijdens een vorst/sneeuw periode, kan men gebruik maken van een zaaltje op kosten van VV Dongen indien de trainingen afgelast worden. Dit geldt dan voor de eigen trainingsavonden en de zaterdagen. In het verleden was het zo, dat degene die als eerste belde een zaaltje ter beschikking had. We willen daarom nu ieder jeugdteam de kans geven om een keer te trainen in de zaal indien er trainingen of wedstrijden door toedoen van vorst/sneeuw worden afgelast.
Voor de D-E-F-M jeugd vangt de winterstop aan op zaterdag 20 dec aan en duurt tot en met zondag 4 januari.

Jan Oomens (tel: 316561) coordineert de zaaltoewijzing en kan dus vanaf 4 januari gebeld worden door de trainers of leiders om een zaaltje te bespreken.

Indien teams op eigen inititief (buiten de coördinator om) zaaltjes reserveren worden de kosten niet door v.v. Dongen vergoed en zullen de kosten bij het team in rekening worden gebracht. Het zou handig zijn als de leiders aan de coördinatoren doorgeven of zij wel of geen gebruik willen maken van de “wintertraining in een zaal”

Voor eventuele vragen verwijzen wij jullie naar de coördinator.

De jeugdcommissie.