Steun met Super de Boer onze jeugd.
donderdag 11 december 2008 - 18:01

Steun samen met Super de Boer onze jeugdafdeling en koop een kerstboom bij VV Dongen
Bij aankoop van € 50,- boodschappen bij Super de Boer krijgt u € 2,50 korting op kerstboom ( in de week van 8 t/m 13 december)

Dit jaar kunt u een kerstboom kopen op sportpark “de Biezen”bij VV Dongen. De volledige opbrengst gaat naar onze jeugdafdeling. Op zaterdag 13 december a.s. van 9.00 uur tot 16.00 uur zal de verkoop van de kerstbomen plaatsvinden. Tevens zal de overheerlijke erwtensoep niet ontbreken. U hebt voor €10,- al een boom van 2 tot 2,5 meter van geweldige kwaliteit. Natuurlijk zijn er ook kleinere maten maar ook grotere te koop. Sponsoren let op: Om een indruk te krijgen hoeveel bomen wij in moeten kopen zouden wij het op prijs stellen als u onderstaande strook invult en daarop uw bestelling noteert. (Dit geldt alleen voor eventuele sponsoren met hun bedrijf die hun medewerkers die dag een boom aan willen bieden).

U kunt het formulier uiterlijk vóór 5 december mailen naar sponsoring@vvdongen.nl of afgeven achter de bar van de kantine. Natuurlijk kunt u ze op de verkoopdag zelf uitkiezen.

v.v. Dongen leden en andere geinteresseerden kunnen op de dag zelf een kerstboom uitkiezen en kopen. Dus mensen, koop dit jaar een kerstboom bij onze club voor een goed doel.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

We zien u graag verschijnen op 13 december a.s. om samen met ons van deze ludieke actie een groot succes te maken! Namens onze jeugdleden alvast bedankt.

Naam:

Adres: