Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Voorbeschouwing Dongen – Unitas'30
vrijdag 7 november 2008 - 09:09

1

Wedstrijdsponsor:
Poltec Projectmanagement B.V.
Specialist in teeltonderhoud van tomaten
Wouwsestraatweg 72
4621 JC Bergen op Zoom
Tel. 0164-273453
Internet: http://www.poltec-pm.nl
E-mail:
info@poltec-pm.nl

Binnen een week speelt VV Dongen een thuiswedstrijd en voor uw verslaggever is het niet altijd even makkelijk om een onderwerp aan te snijden.
Niet alleen vorige week, maar ook de weken daarvoor heb ik het gehad over de kansen die VV Dongen weet te creëren, maar  niet om kan zetten in doelpunten.
Hele analyses komen in de kantine over de tafel, maar door een analyse heb ik nog nooit iemand zien scoren. Dan hadden we nu waarschijnlijk al meer dan 50 doelpunten gehad.

Ikzelf ben ervoor om juist datgene NIET te doen waar je op dat moment veel problemen mee hebt

( ik zie al een aantal mensen denken …. ) , dus gewoon NIET trainen op afmaken.
“ Jij hebt er echt geen verstand van “  hoor je dan, en als blikken konden doden dan was uw wekelijkse columnist al van deze aardbodem verdwenen.
Maar, beste lezer, zeg nou zelf : Als je iets een tijdje NIET hebt gedaan en het gebeurt dan ineens, dan is het toch vaak zo dat het heel lekker is en dat je dat dan in een sneltreintempo wil herhalen ???
Of zeg ik nou iets geks ?

In ieder geval heeft de selectie mijn goede raad niet opgevolgd en er is weer volop op afmaken getraind….ik ben benieuwd.

De tegenstander, die VV Dongen zondag a.s mag treffen is een oude bekende .
In het seizoen 2005 – 2006 werd er twee maal verloren van het team uit Etten –Leur.
Unitas‘30 werd kampioen en promoveerde naar de 1e klasse, waar het al twee seizoenen een volwaardig lid is van deze divisie.
Ik kan me herinneren dat de toenmalige trainer (Bakker, geloof ik ) tussentijds vertrok, omdat hij vond dat de jongens teveel feest vierden. Toch wel raar : Ze werden toch kampioen en ze waren maten van elkaar, dan ga je toch niet weg….ik snapte er helemaal niets van, maar ja trainers zijn nu eenmaal trainers !
Volgens onze vaste spionnen kunnen we een wedstrijd verwachten zoals tegen WSC.
Lange halen snel thuis, hoge ballen en een hoop opportunisme. Ik hoop dat onze spionnen deze keer mijn bril hebben meegenomen, want dan weet ik zeker dat ze ongelijk hebben.

Unitas ’30 heeft 2 punten minder dan VV Dongen en staat op de 9e plaats.
Aan VV Dongen om het optimale aantal punten binnen te halen. Het zou een serie van 3 gelijkspelen (inclusief LONGA ) doorbreken.

Voor zover het er op dit moment uitziet kan Roland Schuermans niet beschikken over Mathieu Kops.
Mathieu is geblesseerd aan zijn knie en afhankelijk van de uitslag van een MRI scan zal worden besloten wat het vervolgtraject is.
Bas Brabers is terug van een zakenreis en zal deze week waarschijnlijk weer bij VV Dongen 1 staan. 

Hopelijk gaan we zondag een leukere wedstrijd zien dan afgelopen zondag en mogen we ons verheugen op een grote publieke belangstelling !!!! 

ZONDAG          9 NOVEMBER 2008     SPORTPARK DE BIEZEN

VV DONGEN     -  UNITAS ‘30

AANVANG        14.30 UUUR

  

Frank van Heteren
Leider VV Dongen 1