Clubavond wordt ware talentenjacht!
vrijdag 21 november 2008 - 11:38

Het hing al enkel weken in de lucht en er waren al enkele voorzichtige pogingen ondernomen maar afgelopen donderdag kwam het er dan toch echt van. Enkele eigen Dongen leden zetten de schroom van zich af en plaatsten zich zeker niet overdienstelijk in de spotlights.

V.V. Dongen beschikt sinds kort over een heuse piano, met dank aan Theo Marchal, die afgelopen donderdag zijn nut al heeft bewezen. In een zeer gezellig en ongedwongen sfeertje namen Frank van Heteren en Rene de Jong het voortouw. Het moet gezegd zijn dat dit duo zeker niet op het Blues podium van de Gouden Leeuw zal misstaan. Maar gelukkig kunnen we nu op donderdag in onze eigen kantine van dit geweldige talent genieten.

Na dit bijzondere optreden werden er door Marc Oomens ook nog enkele geweldige nederlandstalige krakers ten gehore gebracht. Het werd op deze manier een gezellige ambiance waarin tevens het eerste nieuwe Jupilerglas met v.v. Dongen-logo aan de voorzitter werd overhandigd. Om 12:00 uur werd door alle aanwezigen massaal het "Lang zal je Leven" ingezet voor de jarige Roland Schuermans".

Bij deze een oproep aan alle v.v. Dongen leden die naast hun voetbaltalent ook nog over muzikale talenten beschikken, kom op donderdag naar de clubavond en laat de vereniging mee genieten van je muzikale kwaliteiten.