"wijzen" sturen kamelen oostwaarts!
woensdag 10 december 2008 - 20:17

Voor zaterdag 13 december stond er een uitwedstrijd bij TSC op het programma voor de dongense veteranen. Echter wegens ruimtegebrek bij TSC kan de wedstrijd geen doorgang vinden. Erg jammer voor Dongen want ze willen de "FLOW" waarin ze verkeren (10 overwinningen op rij) natuurlijk zo lang mogelijk volhouden, je weet namelijk nooit hoe een kameel uit zijn winterslaap ontwaakt.

Gelukkig beschikt dit team over een zeer geroutineerde, ervaren en wijze teamleiding. Koste noch moeite werden gespaard om onze kamelen in beweging te houden. Nadat eerst TSC bereid werd gevonden om de wedstrijd in Dongen te komen spelen leek er alsnog een kink in de kabel te komen. Op sportpark de Biezen is zaterdag ook geen veld beschikbaar dus kwamen de "drie wijzen van de vets" op het lumineuze idee om hun kamelen oostwaarts te sturen, daar waar hun roots liggen.

En zo geschiedde....
A.s. zaterdag 13 dec spelen onze kamelen om 15:00 uur thuis op sportpark de Gaasjes in Dongen-Vaart, Oostwaarts gelegen van sportpark de Biezen.
Mannen veel succes en stel de "drie wijzen" en supporters niet teleur.