Het was weer smullen bij VV Dongen
maandag 29 december 2008 - 18:41

Als voorloper op de kerstdagen stond donderdag 18 december jl. de jaarlijkse "mosselavond" voor de leden van VV Dongen op de agenda. De opkomst was goed en de sfeer was geweldig. De kantine was omgetoverd tot een waar restaurant en met een paar goede koks en vriendelijke bediening verdiende het “restaurant” eigenlijk wel een Michelin Ster. De mosselen waren in overvloed aanwezig en voor de niet mosselliefhebbers werd er een heerlijke kipfilet geserveerd. Ook was er gedurende de avond een optreden van Andy Marcelissen ook wel bekend als Henk Huppelschoten van Brabant TV en Brabants Plat die een geweldige “sauwel” hield als paardenfokker. Tijdens dit optreden werden de buikspieren na het heerlijke eten meteen weer op de proef gesteld. Kortom een heerlijk avondje uit. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door ’t Kookatelier van Jeroen Trommelen ook wel bekend van zijn geweldige kookworkshops in zijn kookstudio of bij u thuis. Volgend jaar zal deze mosselavond wederom zeker niet ontbreken op de evenementenkalender van VV Dongen.