Gezocht: ballenjongens voor Oranje!!
woensdag 7 januari 2009 - 12:26

Het Nederlands elftal kan zich dit jaar plaatsen voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika. In het voorjaar van 2009 speelt Oranje vier belangrijke kwalificatiewedstrijden voor het WK. En in het najaar wordt nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Voor alle thuiswedstrijden zijn we samen met Nuon op zoek naar Ballenjongens (en meiden!).

Heeft u kinderen, buurjongens of meisjes, neefjes of nichtjes tussen de 12 en 16 jaar die bereid zijn heldendaden te verrichten om de bal weer in het veld te krijgen? Meld ze dan meteen aan voor de selectiedagen op www.nuonballenjongens.nl. Daarmee maken ze kans uitgenodigd te worden voor het selectie evenement en misschien wel als Ballenjongen tijdens een thuiswedstrijd!

De Nuon Ballenjongens krijgen vier extra kaarten voor de wedstrijd en voorafgaand aan de wedstrijd een VIP training en een rondleiding door het stadion. Allemaal aangeboden door Nuon als partner van de KNVB. Een unieke ervaring voor de ballenjongens en hun gasten.

Namens het Nederlands elftal alvast hartelijk bedankt voor uw steun en enthousiasme. We hopen u terug te zien op één van de selectiedagen. En misschien zelfs samen met een Officiële Nuon Ballenjongen (j/m) langs de lijn bij één van de wedstrijden van Oranje.

Namens de KNVB en organisator Nuon,

Met sportieve groet,

Handtekening

Ballenjongens

Bert van Marwijk
Bondscoach Nederlands Elftal

PS.: Ga snel naar www.nuonballenjongens.nl
want aanmelden kan t/m 4 februari 2009.