Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Zaalvoetbaltoernooi 10 januari 2009
zondag 11 januari 2009 - 09:04

Het veteranentoernooi 10 januari 2009
Een klein Zaaltoernooi in de avonduurtjes.
Enkele Kamelen hadden zich aangemeld en verzameld bij de Salamander. Opvallend was dat er drie DVVCers als gastspelers meespelden. Door hun aanwezigheid en participatie kunnen we helaas niet meer spreken over een prestatie van de Kamelen van Dongen. De drie waren: Kees Hultermans, Rian van Bezouw en Peter Loonen. Ze brachten kleur, spanning en gewicht in het gelegenheidsteam.
Reeds bij het betreden van de kleedkamer viel het ons op dat we geplaatst waren bij de EHBO post. Een bijzonder voorteken?
Kees Vos is onze coach voor deze avond en stelt voor te spelen in een wybertje formatie. Sommige spelers meenden gehoord te hebben wiebelt-formatie anderen dachten aan zwieperd-formatie. Ikzelf dacht aan Swiebertje, die was ook altijd heel gezellig.
Het is en gezellige avond geworden. Frank Voskuil scoorde gemakkelijk, John-Paul rammelde vele schoten uit het doel,Toine en Gerard verrasten keer op keer de toeschouwers op technische hoogstandjes. Andere hoogtepunten zijn door uw verslaggever niet te melden.
We zijn 5de geworden. De beker is zeker 80 centimeter hoog. De zilveren glinstering fonkelt helder in de pretogen van de spelers. Toine mag de beker de eerste week meenemen, hij breng de beker naar Kees Vos, en zo verder. De DVVC spelers mogen de beker ieder ruim een maand houden (zo vaak hebben ze niet iets).
Prima avond. Gezellig, en het team heeft in sportief opzicht weer een prima prestatie geleverd.
Dick Bosch.