Herkent-U-Deze-Nog 18
maandag 26 januari 2009 - 14:53

Hier is weer een nieuwe foto in de rubriek "HERKENT U DEZE NOG".

Het is de bedoeling dat je iemand herkent uit onze v.v. Dongen-familie. Dit kan een persoon zijn of een compleet team uit de historie van onze club. De foto van deze week is er weer een uit wat recentere generaties

Ook ditmaal is het één persoon. Herken je hem of haar, mail dan je oplossing naar het volgend e-mailadres:  w.rutters@planet.nl

Dit seizoen zijn er aan het eind van het seizoen drie originele shirts te winnen van jouw favoriete club of nationaal elftal. Om deze te winnen dien je tot het einde van dit seizoen steeds de juiste oplossing in te sturen. Aan het eind van dit seizoen wordt opgemaakt welke drie leden er het meest aantal goede oplossingen heeft ingezonden. Dus het is zaak om elke foto mee te doen én de juiste naam in te sturen. Uit alle inzendingen wordt een klassement bijgehouden. In de tussenstand zijn er nog twee koplopers: Anja Hartmans en Lars Jansens (7 goed), op de voet gevolgd door Kevin Laurijsen en Rob Vermeulen met elk 6 juiste namen.

De uiterste inzenddatum van foto 18 is:  dinsdag 10 februari a.s.

Iedereen mag zijn/haar oplossing insturen, alleen leden van v.v. Dongen dingen mee om de prijs. Slechts één inzending per lid is toegestaan.

Vermeld naast je oplossing ook duidelijk je naam, adres en telefoonnummer, alsmede het team of functie die je vervult in onze vereniging.

Succes iedereen!

OPLOSSING FOTO 17: onze voorzitter Chris van der Waarden (slechts zes juiste oplossingen ingezonden)