Noodkreet!!!
vrijdag 13 maart 2009 - 11:27

Beste leden, "oud" leden, ouders, verzorgers, voetballiefhebbers

De voetbalvereniging Dongen kampt met een accuut probleem m.b.t. het aanstellen van clubscheidsrechters bij onze jeugdwedstrijden. Met dit probleem wordt niet allen v.v. Dongen geconfronteerd maar dit is een veel gehoorde klacht bij diverse andere sportverenigingen. Gelukkig beschikken we over een groepje trouwe clubscheidsrechters die vaak bereid zijn om zelfs meer dan 1 wedstrijd per weekend  te willen fluiten.

Echter ook deze mensen lopen wel eens tegen blessure's aan en hebben eens behoefte aan een vrij weekend. Momenteel komt het steeds vaker voor dat we geen scheidsrechter kunnen aanstellen voor wedstrijden van onze A-B-C-D jeugd waardoor uiteindelijk de leid(st)er van het betreffende team genoodzaakt is om zelf te fluiten. Het bestuur en vrijwilligerskader van v.v. Dongen vind dit uiteraard een slechte zaak want dit gaat ten koste van de begeleiding en opleiding van onze eigen jeugdleden en wensen zich niet neer te leggen bij deze siruatie.

Wij beseffen ons terdege dat een ieder kampt met een structureel gebrek aan ruimte in zijn of haar agenda maar hopen toch middels deze noodkreet mensen te bereiken die beseffen dat een goede invulling van scheidsrechters een wezenlijk onderdeel is van de opleiding van onze jeugdleden en uiteidelijk bij zal dragen aan de sportieve prestaties en resultaten van de gehele vereniging.

Daarom beste mensen, stel u beschikbaar als clubscheidsrechter. U kunt zelf aan geven hoe vaak u beschikbaar wilt zijn. Aanstelling op wedstrijden gebeurt altijd in overleg en last but not least.
Vele clubmensen maken veel licht werk.

Schroom niet en meld u aan door een mail te sturen aan
wedstrijdzaken@vvdongen.nl

Of bel met bestuurslid wedstrijdzaken:
06 20833085