Kjell Voskuil geslaagd voor KNVB-pupillenscheidsrechter
zondag 12 april 2009 - 10:51

v.v. Dongen is er trots op dat ze hun scheidsrechterscorps kunnen uitbreiden met een officiele KNVB-pupillenscheidsrechter.
In de voorbije weken is Kjell Voskuil er in geslaagd de KNVB-cursus pupillenscheidsrechter met succes af te ronden. We vinden het bijzonder knap dat iemand op 11 jarige leeftijd dit al weet te bereiken en de felicitaties van heel de vereniging aan Kjell zijn zeer verdiend. Uiteraard zullen we binnen onze vereniging de juiste wedstrijden voor Kjell proberen te selecteren zodat hij zijn praktijk kennis naast het voetballen op peil kan houden. En wie weet hebben we wel een topper in spe in huis.
Kjell,  we wensen je veel succes en zullen je loopbaan ook op het arbitrale vlak met veel interesse blijven volgen.

Bestuur v.v. Dongen